Een aanrechtblad moet niet alleen een streling voor het oog zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en praktisch. In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment van natuursteen- soorten, waar u een keuze uit kunt maken, niet alleen gelet op kleur, maar ook op verschillende afwerkingen zoals:

  • gepolijst oppervlak
  • gezoet oppervlak
  • anticato oppervlak

Tevens kunt u kiezen uit verschillende randafwerkingen, b.v. met een waterkering, een gefrijnde rand, een rand in verstek of onderplakt/verdikt.

Wij leveren ook wasbakken van graniet, hardsteen. Deze kunnen wij voor u op maat maken, verlijmd, maar kunnen deze ook leveren in standaard maten, massief/ gefreesd. Naast het leveren van een blad verzorgen wij, indien gewenst, ook het inmeten en plaatsen.

U bent van harte welkom in onze showroom voor informatie en een vrijblijvende offerte.

Voor de bekleding van uw haard zijn in principe alle soorten natuursteen geschikt. Naast de talloze kleuren heeft u ook nog de keuze in verschillende afwerkingen van oppervlak, zoals gezoet, gebrand, etc.

Ook voor de randafwerking zijn er verschillende mogelijkheden:

  • in verstek
  • met ondergelijmde/verdikte rand
  • gefrijnd

Wilt u informatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw haard, dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Voor dorpels en neuten kunt u ook bij ons terecht. U brengt bij ons de maat- voering aan volgens fax, mail, tekening of mal en wij produceren dit in onze steenhouwerij. Voor de bouw: dorpels/neuten van hardsteen; bouwgezoet tot donkergezoet. Afwerking vlak, afwaterend en gefrijnd.
Marmer, graniet of Belg.hardsteen is uitermate geschikt voor vensterbanken. Wij leveren deze op maat vanuit onze steenhouwerij. Voor de randafwerking zijn er verschillende mogelijkheden, zoals onderplakt of in verstek.